"οι καρκινικοί δείκτες καταποντίστηκαν!!!"

Όλα ξεκίνησαν το 2009. Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας επισκεφθήκαμε το γυναικολόγο για μια εξέταση λόγω ενός ψηλαφητού εξογκώματος στο δεξιό μαστό της συζύγου μου (46 ετών). Ο γυναικολόγος μας έστειλε για υπερηχογράφημα μαστού με τη διάγνωση να αποδεικνύεται καταπέλτης: ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!!!

Η συνέχεια είναι γνωστή για όσους είχαν την ατυχία να βιώσουν αντίστοιχες καταστάσεις... Πανικός, κλάμα, θυμός, άγχος, ανασφάλεια, απογοήτευση... με μια λέξη... ΑΠΟΓΝΩΣΗ!

Το τι ακολούθησε είναι επίσης γνωστό: αναζήτηση των καλύτερων γιατρών που θα μπορούσαμε να βρούμε (και να πληρώσουμε), σωρεία εξετάσεων, πλήθος επισκέψεων στα νοσοκομεία, μερόνυχτα αναζήτησης στο διαδίκτυο για κάποια επιπλέον πληροφορία, για κάποια επιπλέον ελπίδα...

Το καλοκαίρι του 2009 έγινε η επέμβαση όπου και αφαιρέθηκε ο όγκος, χωρίς ευτυχώς να κοπεί ο μαστός λόγω της άψογης επέμβασης που πραγματοποίησε ο ειλικρινά εξαιρετικός άνθρωπος και χειρουργός μαστού που είχαμε (1 & 2). Και μετά από το χειρουργείο, ήρθαν τα χειρότερα: ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες, ζαλάδες, εμετοί, αδυναμία, πτώση των μαλλιών.

Στα χρόνια που ακολούθησαν προσπαθήσαμε σιγά σιγά να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να επανέλθουμε τρόπον τινά σε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής. Παρόλο που όλη αυτή η ιστορία είχε αφήσει έντονα τα σημάδια της, σωματικά και ψυχικά σε όλους μας, οι εξετάσεις ήταν συνεχόμενες και τα φάρμακα ορμονικής καταστολής καθημερινά, είχαμε αρχίσει και το αφήναμε πίσω μας καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις υποτροπής.
ΟΜΩΣ... σε μια αξονική εξέταση "ρουτίνας" τον Απρίλιο του 2013, και ενώ όλα σύμφωνα με τους γιατρούς έβαιναν καλώς, ήρθε το δεύτερο και πολύ ισχυρότερο χτύπημα που άκουγε στο χειρότερο όνομα: ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΟΣΤΑ !!!

Και τώρα τι ;;;

Μία από τα ίδια είναι η απάντηση. Απόγνωση ξανά! Γιατροί, εξετάσεις, ακτινοβολίες, ένα σωρό χρήματα και απελπισία...

Και κάπου εκεί... μετά από εκατοντάδες ώρες αναζήτησης στο διαδίκτυο, αφού είχα έρθει σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους που θα μπορούσαν δυνητικά να δυναμώσουν την ελπίδα μου, με κορυφαίους γιατρούς διαφόρων σχετικών ειδικοτήτων, νοσοκομεία και κλινικές του εξωτερικού, ομοιοπαθητικούς, ειδικούς στον καρκίνο, βιοενεργειακούς θεραπευτές, αφού είχα εξερευνήσει εκατοντάδες ιστοσελίδες που πραγματεύονται εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας του καρκίνου ξεκινώντας από τη χρήση μπετονίτη και φτάνοντας μέχρι την κατανάλωση ελαίου κάνναβης , κάπου εκεί... ανακαλύπτω το Σπάρτακο.

Περιεργάστηκα λίγο την ιστοσελίδα του, προσπάθησα να καταλάβω τη φιλοσοφία του, τον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα, διάβασα το ιστορικό του, είδα τις μαρτυρίες. Ήταν όμως αληθινές; Συγνώμη που αμφέβαλα Σπάρτακε αλλά δεν σε ήξερα και είδα πολλά και διάφορα στο internet πριν σε γνωρίσω! Αμέσως μετά του έστειλα ένα email και σύντομα ήρθε σε επαφή μαζί μου. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ήξερα ότι είχα βρει αυτό που εναγωνίως έψαχνα. Το ίδιο βράδυ είπα στη σύζυγο μου ότι βρήκα τη λύση και είμαι πλέον απολύτως σίγουρος για το δρόμο που θα έπρεπε να ακολουθήσουμε.

Θα μπορούσα να γράψω δεκάδες σελίδες για το Σπάρτακο, για τον Άνθρωπο που λέγεται Σπάρτακος για το πόσο και πως μας αγκάλιασε, μας στήριξε και μας βοήθησε και για το τι επακολούθησε της γνωριμίας μας και πολύ περισσότερο δε της επίσκεψης μας στην Κω, αλλά δεν θα πω ούτε μία λέξη. Ούτε μία! Υπάρχουν άλλωστε δεκάδες μαρτυρίες στο site του που μιλούν για αυτό και (πιστέψτε με) είναι αληθινές.

Θα αναφέρω μόνο συνοπτικά τα πρόσφατα γεγονότα:
• Στις 29 Μαρτίου 2013 σε αιματολογικές εξετάσεις ρουτίνας ο καρκινικός δείκτης (CA 15-3) αν και εντός "φυσιολογικών ορίων" φάνηκε επηρεασμένος αρνητικά 

• Στις 8 Απριλίου του 2013 η αξονική τομογραφία θώρακος έδειξε μετάσταση 

• Στις 17 Απριλίου του 2013 το σπινθηρογράφημα οστών δείχνει αυξημένη καθήλωση ραδιοφαρμάκου. Δευτεροπαθής εντόπιση 

• Στις 19 Απριλίου του 2013 γίνεται βιοψία η οποία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για καρκίνο

• Τέλη Απριλίου με μέσα Μαΐου ακολουθούν ακτινοβολίες στο πλευρό που βρέθηκε η μετάσταση

• 17 Μαΐου 2013 εκδίδεται η διάγνωση του ογκολογικού συμβουλίου 

Ημερομηνία ορόσημο: 20 Μαΐου 2013 επικοινωνώ με το Σπάρτακο
(Σπάρτακε αυτό θέλω να τονιστεί. Είναι η ημερομηνία που άλλαξε τα πάντα για μένα)

Σε 2 ημέρες θα σταματήσουμε την εξάπλωση του καρκίνου !!!...μου είπε

• 25 Μαΐου 2013. Αιματολογικές εξετάσεις. Ο καρκινικός δείκτης (CA 15-3) έχει ανέβει και είναι πλέον εκτός ορίων. Αναμενόμενο όπως μας είπε ο γιατρός... 

• 25 Μαΐου 2013, την ίδια μέρα, γυρίζει ο διακόπτης. Η σύζυγος μου ακολουθεί πλέον κατά γράμμα ότι λέει ο Σπάρτακος

• Ιούνιος 2013. Μέρα με τη μέρα καλύτερα. Περισσότερη διάθεση, ενέργεια, λαμπερή επιδερμίδα, ...ελπίδα!

• Ιούλιος 2013. Όλα δείχνουν καλά. Είναι όμως;

• 23 Ιουλίου 2013. Αξονική τομογραφία θώρακος. Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για τα αποτελέσματα γιατί περιμένουμε επέκταση του βαθμού οστεολυτικής δραστηριότητας (όπως μας είπε ο γιατρός...)και ευχόμαστε!! να μην έχει πάει κι αλλού

Αλλά... υπολόγιζε χωρίς το Σπάρτακο !

Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!!! Όχι μόνο δεν έχει πάει αλλού. Όχι μόνο δεν έχει προχωρήσει η οστεολυτική δραστηριότητα αλλά φαίνονται τα πρώτα σημάδια αναστροφής. Το οστό θεραπεύεται !!! 

Το μόνο επιπλέον εύρημα είναι μια περιοχή 6 μόλις χιλιοστών όπου ίσα που φαίνεται αραίωση θωρακικού σπονδύλου. Είτε ο αξονικός τομογράφος είναι μεγαλύτερης ευαισθησίας , είτε ήταν ήδη εν εξελίξει και δεν πρόλαβε να το αποτυπώσει η αξονική στις αρχές του Απριλίου

"Να ανάψεις μια λαμπάδα... άκου με που σου λέω" ήταν τα λόγια του χειρουργού που μας παρακολουθεί

• 29 Ιουλίου 2013. Αιματολογικές εξετάσεις. Περιμένουμε έντονα ανεβασμένους καρκινικούς δείκτες (είναι αναμενόμενο λέει ο γιατρός...)

Έλα όμως που... οι καρκινικοί δείκτες καταποντίστηκαν !!! 

• 22 Οκτωβρίου 2013. Αιματολογικές εξετάσεις. Ο CA 15-3 εμφανίζει περαιτέρω βελτίωση 

• 23 Οκτωβρίου 2013. Αξονική τομογραφία θώρακος. Τα αποτελέσματα είναι και πάλι απίστευτα!

Το οστό έχει σχεδόν αποκατασταθεί πλήρως !!! Το ίδιο και ο σπόνδυλος !!! 

"Σχεδόν δεν το διακρίνω, είσαι σίγουρος ότι ήταν μετάσταση;"... ρωτάει ο ακτινολόγος. "Ναι, κάναμε βιοψία" ..του λέει απορημένος ο χειρουργός

• 08 Νοεμβρίου 2013. Σπινθηρογράφημα οστών. Τα αποτελέσματα πλέον αναμενόμενα.
Επίταση οστεοβλαστικής δραστηριότητας! 

"Δεν ξέρω τι κάνεις... αλλά συνέχισε να το κάνεις !!! " μου λέει ο γιατρός

Την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο έρχονται στο μυαλό μου όλα αυτά που περάσαμε και που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αν είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε το Σπάρτακο και να ακολουθήσουμε αυτόν τον τρόπο ζωής (γιατί περί τρόπου ζωής πρόκειται) νωρίτερα. Θεωρώ απόλυτη υποχρέωσή μου να διαδώσω στον υπέρτατο βαθμό όλα όσα μάθαμε και είδαμε, όλα όσα βιώσαμε και εξακολουθούμε να βιώνουμε και εγώ και η οικογένεια μου δίπλα σε αυτό τον άνθρωπο αυτό το χρονικό διάστημα. Η ζωή μας πλέον έχει αλλάξει, έχει πάρει έναν άλλο δρόμο. Είμαστε άλλοι άνθρωποι πια.

Σε όσους πραγματικά αναζητούν το δρόμο για τη σωματική και ψυχική υγεία , το δρόμο για τη θεραπεία κάθε είδους ασθένειας και είναι αποφασισμένοι να κάνουν το επόμενο βήμα χωρίς ανούσιες δικαιολογίες και καθυστερήσεις συνιστώ να συμβουλευθούν το Σπάρτακο. Αλλά μόνο όσοι πραγματικά είναι αποφασισμένοι. Εδώ εκπτώσεις δε χωράνε.

Όπως λέει ο Σπάρτακος: "Όλες οι ασθένειες θεραπεύονται, όλοι οι ασθενείς όχι"

Στη δικιά μας περίπτωση η σύζυγος μου ακολούθησε κατά γράμμα ότι είπε ο Σπάρτακος. Γι αυτό και υπήρξαν αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα με τον καρκίνο σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα (λιγότερο από 2 μήνες!!). Για θέματα πίεσης, χοληστερίνης κτλ δεν αναφέρομαι καν γιατί εξαφανίστηκαν αμέσως.

Ο Σπάρτακος έχει τα πλήρη στοιχεία μου και είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε κρίνει ο Σπάρτακος ότι θα μπορούσε να βοηθηθεί μέσω μιας επικοινωνίας μαζί μου. Μας έχει ήδη άλλωστε φέρει σε επαφή και εμένα και τη σύζυγο μου με κάποιους ανθρώπους που έκρινε αναγκαίο.

Σπάρτακε, εγώ ο "άπιστος Θωμάς" όπως με λες, είμαι πλέον πιο πιστός και από τον "Πέτρο" γιατί είδα και βίωσα το μέχρι πρότινος απίστευτο. Έβαλα το δάχτυλό μου "επί των τύπων των ήλων" και κατάλαβα.

Σπάρτακε, Διονυσία,

Επειδή ότι και να κάνω, ότι και να πω θα είναι λίγο, έχω μόνο να καταθέσω ένα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Όνομα: Τ.Α.
  • Επάγγελμα: Αθήνα