έχω αποκομίσει ένα νέο τρόπο ζωής...

Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία και να προτείνω έναν νέο τρόπο ζωής με μεγαλύτερη δόση ψυχικής ηρεμίας, ευεξίας και σωματικής άσκησης.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσα ότι έχω δυσανεξία στη γλουτένη που συνοδευόταν με απώλεια βάρους. Αυτό συνέβηκε 4 με 5 φορές μέσα σε ένα διάστημα δέκα ετών (από το 2002). Ταυτόχρονα, πρέπει να επισημάνω ότι, ήμουν επιβαρυμένη με μία καθημερινή και κουραστική καθημερινότητα που συνδύαζε επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και φροντίδα δύο μικρών παιδιών. Θεώρησα λοιπόν, ότι απαιτείται να απευθυνθώ σε έναν ειδικό γιατρό ή διατροφολόγο και να του εκθέσω το προσωπικό μου πρόβλημα. Σε αυτό συνηγόρησαν φίλες μου και ιδιαίτερα ο σύζυγος μου, ο οποίος, μου πρότεινε τον Σπάρτακο Μαρινάκη. Ο Σπάρτακος είχε προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και τη βοήθεια του σε ένα αρκετά μεγάλο κύκλο γνωστών και φίλων στη Κω τον τελευταίο χρόνο.

Σε μια πρώτη φάση ξεκίνησα ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης για ένα μήνα και στη συνέχεια ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής με διττό στόχο: αφενός, να επανέλθω στο σωστό σωματικό μου βάρος και αφετέρου, να τονώσω τη σωματική και ψυχική μου υγεία!

Σε λιγότερο από 3 μήνες κατάφερα να ισορροπήσω, και σήμερα, ύστερα από 8 μήνες τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Η λειτουργία του οργανισμού μου έχει τονωθεί απίστευτα ενώ η εξωτερική μου εμφάνιση έχει βελτιωθεί ουσιαστικά! Το κυριότερο όμως όφελος που έχω αποκομίσει έχει να κάνει με ένα νέο τρόπο ζωής που μου εξασφαλίζει ψυχική ηρεμία, σωματική ευεξία και δύναμη να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις της καθημερινότητας με σθένος και αυτοπεποίθηση!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Σπάρτακο για αυτή τη νέα στάση ζωής που μου υπέδειξε! Να του ευχηθώ να συνεχίζει να αντλεί αυτή την απίστευτη ενέργεια από τους ασθενείς – συνεργάτες του και να μη χάσει ποτέ αυτή την υπέροχη παιδικότητα και ενθουσιασμό που αναβλύζει κάθε φορά που διαπιστώνει την πρόοδο των ανθρώπων που φροντίζει!

Καλή συνέχεια, καλή δύναμη και την αγάπη μας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Όνομα: Σιαντίκου Κατερίνα
  • Επάγγελμα: Καθηγήτρια Μουσικής, Αθήνα