Έχω καρκίνο. Που να απευθυνθώ;

Συστήνω ανεπιφύλακτα μετά την πρώτη διάγνωση καρκίνου και οποιασδήποτε μεταγενέστερης μετάστασης, να απευθυνθείτε άμεσα στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση όπου θα βρείτε πληροφορίες και τρόπους άμεσης δράσης, μέσα από τις οδηγίες ενός ολιστικού Γερμανού ιατρού, που γνωρίζει τι να κάνετε και που να απευθυνθείτε ανάλογα με το είδος του καρκίνου: http://www.prof-adem.com/

Ακολουθούν ακόμη μερικά site έγκυρων ιατρών - ανθρωπιστών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον καρκίνο με μια διαφορετική προσέγγιση. Αφού λοιπόν, μελετήσετε προσεχτικά τα όσα σας αποστέλλω, στη συνέχεια καλείστε να αποφασίσετε για τον τρόπο δράσης.

Ίσως η πιο ενδεδειγμένη λύση για εσάς είναι το ενδεχόμενο να απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εναλλακτική κλινική καρκινοπαθών στο Μεξικό ή στη Γερμανία, όπου σαφώς υπάρχει και μεγαλύτερη πείρα πάνω στο θέμα του καρκίνου. Το κόστος είναι περίπου 500 - 1000 ευρώ την ημέρα και αφορά διαμονή, παρακολούθηση από ειδικούς ιατρούς και εκπαίδευση στην πράξη για τα όσα πρέπει να τηρήσετε στο σπίτι μετά την επιστροφή σας.

* Για την δική σας καλύτερη ενημέρωση και την πιο ενδεδειγμένη παρούσα λύση θα πρότεινα να αγοράσετε από το ίντερνετ τα παρακάτω ebooks, τα οποία είναι άκρως ενημερωτικά για τις καλύτερες κλινικές καρκινοπαθών στον κόσμο.

1. www.adios-cancer.com (οι καλύτερες κλινικές στο Μεξικό).

2. http://www.germancancerbreakthrough.com/ (οι καλύτερες κλινικές στη Γερμανία).