Καθημερινή δουλειά

Για καθετί καινούριο που μαθαίνουμε χρειάζεται πρακτική εξάσκηση. Το ίδιο χρειάζεται και για όλα όσα θέλουμε να κάνουμε μέρος της ζωής μας. Στην αρχή χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Δεν χρειάζεται όμως να το βλέπουμε ως σκληρή δουλειά, αλλά ως κάτι καινούριο που έχω να μάθω. Αρχικά λοιπόν χρειάζεται εξάσκηση. Και κάθε φορά όσα προχωράμε γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Φυσικά, δεν πρόκειται να γίνουμε τέλειοι από την πρώτη μέρα αλλά σίγουρα μπορούμε και κάνουμε ότι μπορούμε. Επομένως ας λέμε στον εαυτό μας: «Κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Είναι σημαντικό να συγκρατήσετε στο νου σας τα εξής:

- Ότι πάντα πρέπει να στηρίζετε τον εαυτό σας (π.χ. δεν λέω πήγα απαίσια σε μια συνέντευξη. Αλλά ήμουν καλή και μπορώ να βελτιωθώ εκεί...)
- Ανακάλυψε πως «οι κανόνες» ισχύουν παντού στη ζωή σου (θέλει υπομονή αρχικά σε καθετί καινούργιο. Ακολουθώντας τους κανόνες, φτάνεις να ανακαλύψεις την μαγεία)
- Ενίσχυσε τη μάθηση σου (φρόντισε να ευγνωμονείς, να κάνεις άσκηση, προσευχή, καλή διατροφή, χρησιμοποίησε νοητικές εικόνες, κτλ)
- Η καθημερινή δουλειά (ευγνωμονώ από το ξύπνημα μου, μέχρι το τέλος της ημέρας, και απολαμβάνω το καθετί)

Επομένως είναι πολύ σημαντικό το πώς ξεκινάς τη μέρα σου...
Κάνε Προσευχή
Κάνε Άσκηση
Κάνε καλές καθημερινές δηλώσεις

Ακόμη, Μην πιστεύεις στους προορισμούς

- Αγάπησε τον εαυτό σου
- Διεκδίκησε το καινούριο
- Διεύρυνε τις γνώσεις σου

Όσα περισσότερα εφαρμόζεις μέσα στη μέρα σου από τα παραπάνω, τόσο καλύτερα θα νιώθεις καθημερινά. Ας αγαπήσουμε αυτό που είμαστε και αυτό που κάνουμε. Ας χαρούμε τον εαυτό μας και τη ζωή και τίποτε δε θα μπορέσει να μας αγγίξει. Έτσι κι αλλιώς, όλα είναι προσωρινά...

Louise L. Hay, Μεταμορφώστε τη ζωή σας